reus.cat
cerca
logotip de l'escola Marfull
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
Data inici: 
02/06/2021 - 12:12
Data final: 
31/12/2021 - 12:12

El dia 13 de setembre s'inicia un nou curs i, per als nostres petits, comença un procés de canvi que necessitarà del nostre acompanyament respectuós.

La família i l'escola podem col·laborar per a què, aquests primers dies, els infants se sentin acollits i validats en les seves emocions, propiciant un entorn tranquil, sent honestos amb ells/es, anticipant el que s'esdevindrà i procurant que sigui un procés gradual, adaptat a les necessitats individuals de cada infant.

En aquest camí de coneixença de l'escola, les educadores i la resta d'infants, hi haurà nens i nenes que recorreran als plors durant el moment del comiat però això no significa que se sentin abandonats o que no hagin establert vincle amb l'educadora. Els plors són una forma de comunicació que s'ha de valorar en el seu context. 

Així doncs, el que necessita l'infant en la seva adaptació és un entorn segur, la mirada d'un adult atent a les seves necessitats i el temps suficient per a comprendre aquesta nova realitat que, de ben segur, serà una etapa ben feliç de la seva vida. 

BON INICI DE CURS!