reus.cat
cerca
logotip de l'escola Marfull
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

Benvinguts a l'EBM El Marfull

A l'Escola Bressol Municipal El Marfull volem que us sentiu com a casa!

Treballem juntament amb les famílies, en l'atenció dels infants de 0 a 3 anys per acompanyar-los en el seu desenvolupament. Gaudim de l'aprenentatge a través del joc i l'experimentació.

 

A Reus, comptem amb una xarxa de 6 centres distribuïts per la ciutat: El Lligabosc, Montsant, La Ginesta, El Margalló, L’Olivera i El Marfull. El Marfull va iniciar la seva activitat educativa l'any 2007, atenent, des de llavors, a infants de 4 mesos a 3 anys i contemplant la possibilitat d'acollir infants amb necessitats educatives especials.

 

L’escola s’ubica al barri d’Horts de Miró, més concretament a la plaça de l’Abat Oliba, 35. Al llarg del curs es realitzen diverses activitats emmarcades a la nostra ciutat, com les sortides de barri, per tal de conèixer l'entorn, descobrir-lo i gaudir-ne.

 

El centre té una particularitat, i és que l’edifici on s’hi alberga, és un mas recuperat i dins hi conviuen dos serveis, el Marfull i el Mas Pintat (Espai de suport a les famílies), on no és gens estrany que es comparteixin, a banda d’espais físics, una estreta relació de veïnatge.

L'edifici gaudeix de cert interès històric atès que la tradició diu que va ser amagatall del general Prim en els temps difícils del S.XIX i pels voltants hi van aparèixer enterraments romans, al començament del S.XX. La protecció del mas afecta l’arquitectura original de l’edifici, els seus elements ornamentals i decoratius i el jardí.

 

A més a més, el Marfull toca paret amb paret amb l'escola Rubió i Ors i, en ocasions, aprofitem aquesta proximitat per participar conjuntament d'activitats de caire festives o d'espais d'aprenentatge.

 

El Marfull té una capacitat de 115 places que es troben distribuïdes en 8 aules segons l'any de naixement dels infants: 2 aules de 0-1 any (16 places), 3 aules de 1-2 anys (39 places) i 3 aules de 2-3 anys (60 places).

 

L'escola és de titularitat de l'Ajuntament de Reus i l'equip professional el gestiona la Fundació Educativa i Social del Grup SagessaLa tasca docent la desenvolupa un equip educatiu titulat i atent per una mirada respectuosa vers a l'infant.

 

   Els serveis que ofereix l'escola són:

  • servei escolar (9 a 12h / 9 a 13h / 9 a 12h i 15 a 17h)
  • servei de menjador (12 a 13h / 12 a 15h)
  • servei d'acollida (7:45 a 9h)
  • per nadal i setmana santa s'obre els dies no festius amb un horari intensiu de 7.45 a 15h
  • a l'estiu, el mes de juliol, també es fan activitats amb el mateix horari intensiu 

Als documents adjunts trobareu més informació de la nostra escola.
                                  

                           Així és el Marfull, us esperem amb les portes obertes!