reus.cat
cerca
logotip de l'escola Marfull
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

Benvinguts a l'EBM El Marfull

L'Escola Bressol El Marfull va inciar la seva activitat educativa l'any 2007, atenent des de llavors a infants de 4 mesos a 3 anys, contemplant la possibilitat d'acollir infants amb necessitats educatives especials.

L’escola s’ubica a l’entorn del Mas Pintat, restaurat com a centre d’atenció a la infància i la família i lligat amb moltes temàtiques amb l’escola bressol, ja que hi ha espais amb usos compartits. L'edifici gaudeix de cert interès històric atès que la tradició diu que va ser amagatall del general Prim en els temps difícils del S.XIX, i pels voltants hi van aparèixer enterraments romans, al començament del S.XX. La  protecció del Mas Pintat afecta l’arquitectura original de l’edifici i els seus elements ornamentals i decoratius i el jardí. 

L’escola és a tocar de l’Escola Rubió i Ors, independent d’aquest però amb lligams pedagògics, ja que al llarg del curs es realitzen moltes activitats conjuntes. 

Al llarg del curs es realitzen diverses activitats de veïnatge com sortides de barri (als Horts Miró, a les botigues del voltant, etc) per a conèixer l'entorn. 

Té una capacitat de 115 places que es troben distribuïdes en 8 aules segons l'any de naixement dels infants: 2 aules de 0-1 any (16 places), 3 aules de 1-2 (39 places) i 3 aules de 2-3 (60 places). 

L'equip educatiu el formem 18 professionals titulades: una directora, 2 mestres, 9 tecniques en educació infantil, 2 assistents infantil, 3 monitores de menjador, una vetlladora  i una alumna de pràctiques de l'FP Dual. Els equips de professionals  de les Escoles Bressol Municipals de Reus estan gestionats per la Fundació per l'Acció Educativa del Grup SAGESSA pel curs 2019-20.

La seva finalitat és educar els nens i nenes en un clima de tranquil·litat i afectivitat, tot afavorint la socialització i la convivència, tant amb infants de la seva mateixa edat com amb els adults.

Els serveis que ofereix l'escola són: servei escolar, servei de menjador i servei d'acollida(7:45 a 9h). Per Nadal i Setmana Santa s'obre els dies no festius amb un horari intensiu de 7.45 a 15h; i a l'estiu també és fan activitats amb el mateix horari intensiu.