reus.cat
cerca
logotip de l'escola Marfull
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

A l’escola bressol, s’incorporen en el seu projecte educatiu, altres projectes d’innovació pedagògica i/o noves formes organitzatives i de gestió diferenciades, per millorar i incentivar el procés d’aprenentatge dels infants.

 

Podeu clicar damunt del nom dels projectes per tenir més informació:

  • El Guaita: compartir una estona amb el vostre infant i els seus companys i companyes, a l’escola bressol.
  • Al migdia, l’àpat i el descans, es contemplen com una estona valuosa i perquè esdevingui de qualitat, es revisa constantment amb la finalitat de viure-ho com un moment de relació, ple de respecte i amb contingut pedagògic. Per això, esdevé un espai educatiu més i, mereix una mirada profunda, perquè tal com diu la Montse Fabrés “les coses petites siguin grans”.
  • Els Jardins Artístics, projecte guardonat en la categoria Millor experiència d’aprenentatge dels Premis Baldiri Reixac 21-22, promou una exploració de diferents disciplines artístiques dutes a terme a l’espai exterior i viscudes lliurement.

  • Un dia especial: els aniversaris. Com celebrem els aniversaris al Marfull? La capsa dels tresors. Es proposa una dinàmica única, on la família i els objectes més preuats de l’infant homenatjat passen en primer terme i es presenten a tots els companys i companyes. Es crea un moment molt tendre i significatiu!

  • Les cures, un benestar físic i emocional de qualitat. Fa sis cursos es va iniciar a tota la xarxa d’Escoles Bressol Municipals de Reus, un treball d’aprofundiment i de revisió amb tot l’equip educatiu de Com preparar l’estança per afavorir i respectar la iniciativa de l’infant.Va esdevenir un procés de canvi ric, complex i integrat, que ens convida a reflexionar cap a un acompanyament respectuós i conscient de l’infant.

  • Al curs 2021-2022, s’inicia una formació A la captura dels detalls. La documentació pedagògica com a pràctica quotidiana. Aquí es comença un treball reflexiu, un treball que aporta significat i qualitat al projecte educatiu. Es tracta de posar en pràctica un procés cooperatiu d'observació i d'interpretació que ajuda als mestres a escoltar i observar millors els infants amb els quals treballen i les experiències que duen a terme.

    "Qui explica allò que fa, contribueix a millorar la qualitat de l'escola i de l'educació". Anna Lia Galardini. Encara ara l'equip es forma per millorar en aquest àmbit. documentació El Marfull